Foto ter illustratie
Foto ter illustratie Foto: Archief de Bode

Agent en omstander krijgen klappen van dronken man (25) in Goes

Door: Guus Arnouts Politie

GOES - Een 25-jarige man is vannacht aangehouden op verdenking van mishandeling. Volgens de politie zou de verdachte een behulpzame man en een agent hebben geslagen.

Rond 01.00 kregen agenten een melding binnen dat op de Singelstraat een 20-jarige vrouw lag, zij zou wild om zich heen slaan. Toen de agenten de vrouw benaderden bleek de vrouw onder invloed van alcohol te zijn, maar zij was niet gewond. 

Klappen
Volgens een omstander die de vrouw probeerde te helpen, zouden twee mannen richting hem en de vrouw zijn gelopen en de helpende man geslagen hebben. Toen agenten hierop de 25-jarige verdachte wilden aanhouden verzette hij zich hevig tegen de agenten en gaf een van hen een kopstoot. De verdachte bleek ook flink gedronken te hebben. 

Openbare dronkenschap
Tijdens het vervoer naar de cel zou de verdachte zich blijven misdragen. Zowel de mishandelde helper als de agent hebben tenslotte aangifte gedaan. De 20-jarige vrouw uit 's Gravenpolder is aangehouden voor openbare dronkenschap, maar kon na verhoor vanochtend weer naar huis. 



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief