Afbeelding
Foto: Politie.nl

Bestuurder gaat door het lint bij controle door politie aan de Kandtweg

Door: Ruud Smolders Politie

GOES - Agenten hebben gistermiddag aan de Kandtweg in Goes een 37-jarige man uit Gilze aangehouden. Hij zat vermoedelijk onder invloed van drugs achter het stuur, beledigde een agent en was bezig met het bedrijfsmatig vervoeren van goederen terwijl hij daar niet de juiste papieren voor had.

Een man werd gisteren aan het begin van de middag door de politie ter controle aan de kant gezet aan de Kandtweg. Zijn bus lag vol met pakketten, maar hij bleek niet over de juiste papieren te beschikken om deze te vervoeren. Agenten hadden ook het idee dat hij mogelijk onder invloed van drugs was. 

Na een speekseltest bleek dat waarschijnlijk het geval te zijn. De man schold daarnaast een van de agenten uit. Daarbij gedroeg de man zich agressief. Hij is aangehouden. 

De verdachte kreeg ook nog bekeuringen omdat hij zijn autogordel verkeerd droeg en geen kentekenbewijs bij zich had. Na verhoor is de man in vrijheid gesteld.Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief