Afbeelding

Sandra Wijkhuisen grijpt net naast Vrouw in de Media Award

Door: Peter Houtepen Algemeen,Nieuws

ETTEN-LEUR - Sandra Wijkhuisen van de Stichting Yellow Roses Foundation uit Etten-Leur heeft dinsdag net naast de Vrouw in de Media Award van de provincie Noord-Brabant gegrepen. Ze haalde 25 procent van de stemmen en eindigde daarmee op de tweede plaats.

Er waren tien vrouwen genomineerd voor de award. Winnares werd Zjos Dekker uit Heesch met 32 procent van de stemmen. De Vrouw in de Media Award is een initiatief van Mediaplatform Vaker in de Media en Sprekersbureau ZijSpreekt.

Met de award willen de organisatoren vrouwelijke experts en rolmodellen aanmoedigen om zichtbaar in de media te zijn en redacties aanmoedigen om hen vaker dat podium te bieden. Er kon tot en met donderdag 30 januari worden gestemd op www.vrouwindemedia.nl. Het publiek bepaalde met het uitbrengen van een stem wie van de genomineerden zich het beste heeft geprofileerd in de media. 90.000 personen brachten hun stem uit.

De Yellow Roses Foundation van Sandra Wijkuisen verzorgt sinds 2006 verwendagen voor vouwen met kanker en andere ernstige ziektes uit Etten-Leur en omgeving. Wijkhuisen doet ook schoonheidsbehandelingen en speciale massages voor kankerpatiënten vanuit haar salon Beautopia. 



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief