Sabir Bouchan is al maandenlang niet meer gezien.
Sabir Bouchan is al maandenlang niet meer gezien. Foto: Opsporing Verzocht

Vermissing Sabir uit Etten-Leur heeft ‘slechts drie meedenktips’ opgeleverd

Door: Olaf Knook Politie

ETTEN-LEUR - De vermissing van Sabir Bouchan is eerder deze week behandeld in Bureau Brabant en Opsporing Verzocht. De 41-jarige man wordt al sinds 26 oktober vermist. Tot nu toe heeft de politie ‘helaas slechts drie meedenktips’ ontvangen naar aanleiding van de uitzendingen.

Sabir Bouchan is 41 jaar en woont in Etten-Leur. Op woensdagavond 25 oktober 2023 werd hij nog gezien in een coffeeshop in Breda. Er is camerabeeld waarop hij te zien is. Op donderdag 26 oktober 2023 hebben getuigen hem ook gezien en gesproken in Bosschenhoofd.

Verdachte situatie bij woonadres

Daarna heeft de politie geen nieuws meer over hem gehoord. Op donderdag 26 oktober reed Sabir Bouchan in een Nissan Note met kenteken L-871-BK. Niet lang nadat hij voor het laatst gezien is, gebeurde er iets verdachts bij zijn huis in Etten-Leur. Een klein, zwart, oud model Volkswagen reed weg met piepende banden.

De politie heeft de volgende vragen over zijn vermissing:

- Bent u bekend met de verblijfplaats van Sabir Bouchan?
- Heeft u na 25 oktober 2023 Sabir Bouchan nog gezien of gesproken?
- Heeft u andere informatie die kan leiden tot het vinden van Sabir Bouchan?

Oproep politie
Heeft u informatie waarmee u het rechercheteam verder kan helpen in het onderzoek, bel dan met de politie via 0800-6070 of met het Team Criminele Inlichtingen op 088-6617734 of met Meld Misdaad Anoniem op 0800-7000. Vermeld u dan het dossiernummer 2023277101



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief