Afbeelding
Foto: Politie

Twee verdachten van mogelijk meerdere auto-inbraken aangehouden

Door: Eveline Jansen Politie

ETTEN-LEUR- De politie heeft vrijdag 2 februari in Utrecht een 31-jarige en een 36-jarige man aangehouden. De mannen worden ervan verdacht mogelijk meerdere auto- inbraken te hebben gepleegd in onder andere Roosendaal, Bergen op Zoom en Etten-Leur. De politie heeft diverse spullen bij de mannen in beslag genomen en doet onderzoek naar de herkomst van de gestolen spullen. 

De beide mannen werden opgespoord nadat ze vrijdag door een alerte getuige in Roosendaal waren gezien terwijl ze aan het inbreken waren in een auto. Dankzij informatie van deze getuige konden de twee mannen, een 31-jarige en een 36-jarige man, later op de dag in Utrecht met hun auto aan de kant worden gezet en worden aangehouden. De mannen worden ervan verdacht mogelijk meerdere auto- inbraken te hebben gepleegd in onder andere Roosendaal, Bergen op Zoom en Etten-Leur. 

De politie heeft verschillende gestolen spullen bij de mannen in beslag genomen. Van een aantal spullen is bekend van wie ze zijn, maar van een aantal spullen nog niet. Afbeeldingen van deze spullen zijn te zien op de website van de politie. U kunt daar ook lezen hoe u in contact met haar kunt komen indien u iets herkent. 



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief