Kampioensteam Focus B2.
Kampioensteam Focus B2. Foto: Guus van Boheemen

Focus B2 kampioen

ETTEN-LEUR - Focus B2 is vorige week kampioen geworden. Daarvoor moesten ze in Hoeven nog wel weten te winnen van Springfield B2. Dit is een sterke tegenstander die zeker niet te onderschatten was.

Het eerste doelpunt van de wedstrijd kwam dan ook op hun naam. Focus kwam weer op gelijke hoogte en tot 2-2 ging het zo door. De ruststand was 2-3 Toen pas lukte het Focus B2 om wat afstand te nemen. Ze liepen uit tot een 4-10 stand eer Springfield wat terug kon doen. Ze wisten nog 2 maal te scoren, maar konden niet voorkomen dat Focus B2 de wedstrijd met 4 punten verschil wist te winnen. FocusB2 behaalde zo het verdiende kampioenschap. Gefeliciteerd met dit mooie resultaat. Doelpunten van KV Focus kwamen van: Raf 5 maal en Lieke, Chantal, Amber, Nikki, Emma en Linsy elk een maal.

Focus2
Focus 2 moest nog een wedstrijd inhalen tegen DKB3. Het werd een wedstrijd van de gemiste kansen voor beide teams. Leek het in de eerste helft nog wat te worden, met een ruststand van 4-2 in het voordeel van KV Focus heel anders was het in de tweede helft. Kansen werden er wel gecreëerd maar niet afgewerkt terwijl DKB dat ook niet zijn beste wedstrijd speelde. Focus wist nit meer te scooren en DKB haalde nog 3 punten zodat ze de overwinning veilig stelde met 4-5. Jammer voor KV Focus er had beslist meer ingezeten. Doelpunten van KV Focus werden gescoord door: Christian 2 maal en Esther en Pieter elk 1 maal. Focus A1 kwam net te kort tegen het kampioensteam van DSO uit Klundert. Spannend maar na het laatste fluitsignaal de winst mee naar Klundert.

Overige uitslagen
Springfield B2-Focus B2 7-11
Focus 2-DKB 3 4-5
Focus A1-DSO(K)A1 9-11

Dubbelschieten
Dan was er op zaterdag 22 juni nog het dubbelschieten. Wat werkte het weer toch mee. Op 4 velden werd er fanatiek gestreden voor de punten. Een spelletje duurde 8 minuten met wisselen van paal om de 4 minuten. Het was erg leuk en spannend en zo ging men door tot aan de finale ronde. Bij de jeugd ging deze tussen De Gamers en Coole D en deze werd nipt gewonnen door de Gamers die met 10-8 te sterk waren. Proficiat. Bij de senioren ging de strijd tussen Gaan voor Goud en Forix. Hier bleek al snel dat Gaan voor Goud echt voor goud gingen en Forix liep steeds achter de feiten aan. Nadat het eindsignaal gegeven is was de stand 15-8 voor Gaan voor Goud. Gefeliciteerd. Nu staat er nog een ding op het programma. Het jaarlijkse jeugdkamp. Ditmaal worden ze op vrijdag 28 juni om 18.00 uur verwacht en gaat men om 18.30 uur richting Bruinisse. Op zondag 30 juni komen ze in de middag weer terug en dan is het seizoen echt voorbij en kan men gaan genieten van de vakantie. Jongelui veel plezier.