Kampioensteam Internos JO14-1
Kampioensteam Internos JO14-1 Foto: Brian Weijtmans

Internos JO14-1 werd kampioen

Sport en vereniging

ETTEN-LEUR - Na een fantastische start in de 4e klasse zijn deze jongens (Luuk, Muthana, Jelle, Siem, Boet, Tobi, Leroy, Jesse, Albion, Viggo, Finn, Jurre, Cas en Mickael) snel naar de 3e klasse gegaan.

Helaas konden we vanwege Corona het seizoen niet helemaal afronden. Maar ook met 4 wedstrijden minder gespeeld dan de rest, konden deze jongens niet meer verslagen worden. Reden genoeg voor een klein kampioensfeestje! Bedankt John voor de goede trainingen en begeleiding.

Dit seizoen zijn we gestart in de 2e klasse met een nieuwe teamgenoot Radovan. Grote klasse mannen van Internos JO14-1. Iedereen betrokken bij het team natuurlijk gefeliciteerd.

Na carnaval spannende competitie weken

In de twee weken voor de carnaval was de competitie rechtgetrokken en stond Internos boven aan. Twee wedstrijden tegen de directe concurrenten stonden op het programma. Helaas vanwege natuurlijk corona ging de wedstrijd tegen MOC’17 afgelopen zaterdag niet door. Deze werd verplaatst naar dinsdag 15 maart.

A.s. zaterdag 12 maart gaat Internos op bezoek bij nummer 2 Steenbergen, gelijk in punten, want zij speelden wel afgelopen zaterdag, maar met een wedstrijd meer gespeeld. Goede resultaten van Internos gaan natuurlijk helpen om de erg verlangde promotie te behalen.

Het zijn drukke dagen want binnen 8 dagen volgt een thuiswedstrijd tegen VVC’68, nummer 5 en een van de betere in de poule. Dat ook al zijn ambities om (terug) te promoveren nog niet opzij zal hebben gezet.

Internos bioscoop ochtend

Zondag 20 maart dan is het weer zover, de vv Internos Bioscoop Ochtend! Zet deze datum alvast in je agenda! Nog even geduld hebben voordat de films bekend zijn, maar hou vanaf 15 maart de website en sociale media in de gaten. Internos-leden, familie, vrienden en vriendinnen mogen tegen een gereduceerd tarief naar de film. Met hoeveel mensen kom jij popcorn eten en film kijken?



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief