Lions Archieffoto 2021 van DE inzamelactie
Lions Archieffoto 2021 van DE inzamelactie Foto: Lions Halderberge

LET OP: Lions koffiepuntenactie eindigt deze week

algemeen

HALDERBERGE - Deze week is de laatste week dat punten kunnen worden ingeleverd. Op zaterdag 15 januari 17.00 uur zullen de Lions de dozen ophalen en worden de punten geteld. Tien jaar geleden nam een Lionsclub het initiatief om DE-koffie-, Pickwick- en Senseo waardepunten te gaan inzamelen.

Wat begon als een spontane actie vindt nu plaats in geheel Nederland. Ruim 130 Lionsclubs, alle voedselbanken en ruim 10.000 vrijwilligers zijn erbij betrokken. Vorig jaar konden de voedselbanken in totaal 204.000 pakken koffie in ontvangst nemen. Daarmee kan om de twee weken een gezin worden voorzien van een pak koffie.

René Berk, voorzitter van de Lionsclub Halderberge: Het is teleurstellend dat er nog zoveel mensen en gezinnen met kinderen afhankelijk zijn van de voedselbank. Laten wij onze voedselbank eens extra aandacht geven, dat is het minste wat wij in Halderberge kunnen doen.

U kunt onze inzamelingsdozen tot 17 januari vinden op de volgende adressen:

In Oudenbosch bij Albert Heijn, Coop, Zellebergenkwartier, Dirk van den Broek en Kluswijs, in Oud Gastel bij de Jumbo en DA drogisterij, in Hoeven bij Albert Heijn en de Kroonstede, in Bosschenhoofd bij Het Broodhuys en in Stampersgat bij Beerendonk.



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief