Afbeelding

Het is bijna zover: De eerste Kinderkaravaan+ in de Basiliek

Algemeen

OUDENBOSCH - Het is bijna zover. Op 27 november vindt de allereerste KinderKaravaanviering plaats in de basiliek. Bij deze bijeenkomst kunne kinderen luisteren naar een bijzonder verhaal en samen knutselen. 

Voorafgaand aan de KinderKaravaan vindt er een kinderbijeenkomst plaats van 09.45 uur tot 10.45 uur in de Hellemonszaal. De viering start op 11.00 uur. Ook ouders mogen aanwezig zijn; voor hen staat er koffie en thee klaar. 

“We hebben voor jullie een mooie adventsposter met 29 stickers en een bijbehorend boekje voor het hele gezin”, aldus de organisatie. “Iedere dag van advent plak je een sticker op de poster en is er een pagina in het boekje met lees- en doe-opdrachten. Zo ontdek je welke Bijbelse figuren elk op hun eigen manier wachten op de vervulling van Gods belofte”

In de kerk zal er gedurende de advent een soortgelijke poster hangen, waarbij elke zondag een Bijbels personage kan worden opgeplakt. Zo wordt ook in de kerk de kring van wachtenden steeds groter. “Lukt het niet om te komen, maar willen jullie wel graag thuis met poster en boekje aan de slag, ook dan kun je je melden bij de Bernardusparochie.” De Bernardusparochie organiseert vier adventsvieringen. Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief