Afbeelding
Foto: Port of Moerdijk

In april A17 opnieuw weekend dicht voor aanleg Logistiek Park

Door: Yvonne Vermeulen Algemeen

MOERDIJK - De A17 gaat in april opnieuw een weekend dicht voor de aanleg van het logistiek park. In Interne Baan Vormt straks een verbinding voor vrachtverkeer tussen het huidige haven- en industrieterrein en het Logistiek Park. Boskalis bouwt een nieuw viaduct over de A17 om die verbinding mogelijk te maken. De A17 was eerder een weekend dicht omdat er heiwerkzaamheden plaatsvonden. 

In april gaat de weg dicht tussen vrijdag 14 april, 21:00 en maandag 17 april 5:00. De aannemer gaat dan brugliggers op de pijlers aanbrengen. De A17 gaat dat weekend dicht tussen knooppunt Klaverpolder en knooppunt Noordhoek, in beide richtingen. De extra reistijd kan oplopen tot 20 minuten. 


De omleidingsroutes zijn als volgt:

Verkeer vanuit Rotterdam richting Roosendaal / Moerdijk Industrieterrein wordt omgeleid via de  A16, A58 en via de A29, A59;Verkeer vanuit Roosendaal richting Rotterdam / Dordrecht  wordt omgeleid via de A58/A16 en via de A59, A29; Verkeer vanuit Roosendaal richting Utrecht / ’s-Hertogenbosch wordt omgeleid via de A58/A16; Moerdijk Industrieterrein, Zevenbergen en Klundert zijn bereikbaar via de A17 aansluiting 25 Zevenbergen; Moerdijk Dorp is bereikbaar via de A16 aansluiting 18 Zevenbergschen Hoek.Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief