Afbeelding

Jeugdige worstenbroodbakkers hebben de toekomst

Door: Wies van Erp Algemeen

HALDERBERGE - Met toekomstige bakkers zit het wel goed in de gemeente Halderberge. Woensdag vond de verkiezing plaats van het Lekkerste Brabantse Worstenbroodje, waarbij beide jeugdcategorieën werden gewonnen door inwoners uit de gemeente Halderberge.

In de categorie professionals moest Eline Nagelkerke (17) haar meerdere erkennen in Jürgen van Dongen uit Terheijden. Nagelkerke eindigde op een respectabele tweede plaats.

Priscilla de Bakker en Jordy Vermunt

Woensdagavond werd de uitslag bekendgemaakt van de jaarlijkse verkiezing van het Lekkerste Brabantse Worstenbroodje. Van de drie categorieën werden er twee gewonnen door inwoners van de gemeente Halderberge. Priscilla de Bakker uit Oud Gastel won de categorie VMBO-leerlingen Priscilla loopt stage en is weekendhulp bij Bakkerij Nagelkerke. Jordy Vermunt uit Oudenbosch won de categorie MBO-studenten.

De verkiezing van Het Lekkerste Brabantse Worstenbroodje wordt georganiseerd door scholengemeenschap De Rooi Pannen, Summa College, Curio, de Nederlandse Brood- en Banketbakkers Ondernemers Vereniging en Omroep Brabant.

In de categorie professionals werd Eline Nagelkerke (17) tweede. Vorig jaar won de toenmalige 16-jarige de categorie bij de professionals.



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief