Springfield F1 alweer gewonnen. FOTO SPRINGFIELD
Springfield F1 alweer gewonnen. FOTO SPRINGFIELD Foto: Springfield organisatie

Ook spannende korfbalwedstrijden bij junioren Springfield

HOEVEN - Ook bij de junioren waren afgelopen weekend spannende korfbalwedstrijden te beleven.

Het E2 team en twee geweldige invallers van E3 reisde afgelopen zaterdag af naar Groot-Ammers voor hun wedstrijd tegen Triade. E2 begon al gelijk goed en stond al in de eerste 10 minuten met 0-2 voor. Helaas scoorde de tegenstanders daarna ook een paar keer en ging het heel gelijk op. Tot in de laatste minuut stond het 6-6. E2 speelden tot het einde super goed, maar helaas vloog er in de laatste seconde een doelpunt in van de tegenstanders. De eindstand van de wedstrijd was daardoor 7-6 geworden. E2 kon met opgeheven hoofd naar huis, omdat ze hadden gevochten tot het eind. Daarom waren de coaches ook ontzettend trots.

F1 was goed bezig. Gelijk bij aanvang van de wedstrijd lieten ze de bal snel rondgaan zodat er gaten vielen in de verdediging van de tegenstander oranje-wit. Daardoor stond het al snel 3-0. Waardoor er bij oranje-wit een suiperspeler ingezet kon worden. Dit veranderde de balans in de wedstrijd waardoor de scores een tijd gelijk opgingen. Maar door slimme wisseling van de coach raakten de tegenstanders vermoeid en konden de Fjes weer voorlopen. Met een eindstand van 14-7 werd de wedstrijd winnend afgesloten.