Damesteam 1 op een bijzondere foto met drie aspirant leden.
Damesteam 1 op een bijzondere foto met drie aspirant leden. Foto: Springfield

Korfbal in Hoeven goed op dreef

Sport en vereniging

HOEVEN - De teams van Korfbalvereniging Springfield gingen er stevig tegenaan afgelopen weekend, wat resulteerde in goede wedstrijduitslagen. Hier volgen een paar teamverslagen:

Afgelopen weekend mocht het damesteam aantreden in het geel/blauwe tenue. Afgelopen woensdag hadden ze een redelijke voorbereiding gehad en iedereen was gebrand om te winnen. De eerste helft startten ze goed en als snel kwamen ze op een voorsprong van 4-0. Met snel spel en een redelijk goede afwerking gingen ze met 7-1 de rust in. De tweede helft had wat wisselende momenten, met goede aanvallen maar soms ook te gehaast spel en een slechte afwerking. De vermoeidheid begon toe te slaan. Met een eindstand van 17-6 floot de scheidsrechter uiteindelijk af, een stand waar het damesteam zeker dik tevreden mee was.

En ook de F1 had weer een thuiswedstrijd gespeeld. Ze begonnen gelijk goed, de 4-0 zat er snel in. Daarna wist de tegenstander nog terug te komen waardoor ze op 4-5 kwamen te staan. Het werd heel erg spannend, maar het is F1 gelukt om de wedstrijd uiteindelijk met 6-5 te winnen!! Heel goed gedaan!

Het E2 team speelde tegen DSO. Het was een goede wedstrijd met veel supporters. Gelukkig was dit ook te zien aan de eindstand 9-2 voor Springfield! We zijn trots op ons team! En E3 speelde tegen Juliana. In de eerste helft stonden ze achter met 2-0 maar in de 2de helft vlogen de doelpunten er wel in en werd het uiteindelijk 4-4!

Uitslagen afgelopen week

Springfield 1-Klimroos/VVO4 17-6

Movado 5-Springfield 1 18-12

Springfield A1-Klimop A2 1-5

Springfield A2-Rietvogels A1 4-7

Scheldevogels B1-Springfield B1 7-9

Springfield C1-DSV C1 3-3

Juliana D1-Springfield D1 5-10

Keepfit70 D2-Springfield D2 5-5

PKC E7-Springfield E1 13-9

Springfield E2-DSO E2 9-2

Juliana E3-Springfield E3 4-4

Springfield F1-Scheldevogels F1 6-5



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief