Ellie en Nellie op De Bukehof bij TroostTV.
Ellie en Nellie op De Bukehof bij TroostTV. Foto: Fons Pijnen

De Bukehof brengt Troost TV voor iedereen

Sport en vereniging

OUDENBOSCH - Nu iedereen elkaar door de huidige Corona-crisis minder ziet en zelfs op de landelijke tv geïmproviseerd moet worden, is er Troost TV om Nederlanders met oudere programma’s terug te brengen naar die goeie ouwe tijd.

De Oudenbossche basisschool De Bukehof is ook in haar verleden gedoken en in het eigen beeldarchief zijn heel wat pareltjes gevonden. Zo werd in 2011 ter gelegenheid van de Kinderboekenweek een versie gemaakt van het kinderboek Hele Erge Ellie en Hele Nare Nellie. Als klap op de vuurpijl mochten de kinderen toen zelf een slot bedenken. Ook hiervan zijn opnames. Er zijn dus twee delen. Inmiddels liegen de eerste reacties er niet om.

Iedereen kan meegenieten

De vrolijke capriolen hebben de lachspieren al behoorlijk aan het werk gezet. Iedereen, ook niet-Bukehoffers, mogen hiervan meegenieten in deze bijzondere tijd. Een heerlijk stukje Troost TV kan men in deze moeilijke periode wel gebruiken.

Wil je Troost TV Bukehof bekijken, surf dan naar www.youtube.com/user/DEBukehof/playlists en kies voor TroostTV. Ook leuk zijn Leraren Voor Kinderen en Dummie de Mummie.



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief