Zeemanskoor De Kreekrakkers
Zeemanskoor De Kreekrakkers Foto: Ad van Laarhoven

De Kreekrakkers komen naar u toe deze zomer

Sport en vereniging

STAMPERSGAT - Zeemanskoor De Kreekrakkers gaan vanaf dinsdag 30 mei a.s. repeteren op locatie, als het weer het toelaat. Het eerste optreden is in de binnentuin van het gebouw Molenweide, Hagelkruis in Oud-Gastel. Deze repetitie is voor iedereen toegankelijk en zal van 19.30 uur tot + 20.30 uur zijn.

“Zeemanskoor De Kreekrakkers komt naar u toe deze zomer”.

Ze gaan diverse repetitieavonden, als het weer het toelaat, op locatie houden. De reden is om het koor te presenteren aan de inwoners en ook om nieuwe leden te werven.

Het koor bestaat in augustus 11 jaar en is een bloeiende vereniging met 30 leden. Maar doordat er ook optredens zijn in het voor- en najaar kunnen we nog wel een aantal leden gebruiken om ons te komen versterken bij optredens.

Om de drempel te verlagen om eens te komen luisteren en om u aan te melden gaan wij naar de inwoners toe. Zodat u nader kennis kan maken, met de koorleden en ons repertoire dat wij ten gehore brengen.

Ook kan u dan zien hoe de koorleden genieten van de optredens en dat dit in een ontspannen sfeer plaatsvindt.

Normaal repeteren wij op de maandagavond in de even weken in de Sfeerschuur bij Gastel Sfeer van 19.30 uur tot 21.30 uur. Omdat het maandag 29 mei a.s. 2e Pinksterdag is hebben we het verplaatst naar de dinsdagavond.

De volgende repetitie op locatie kunt u volgen op onze website www.dekreekrakkers.nl en veel meer informatie over Zeemanskoor De Kreekrakkers.

Ook voor optredens of als u ons uit wilt nodigen voor onze ledenwervingsactie, in de regio.Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief