Aveda breidt uit met activiteitenclubs

Door: Janny Mathijssen algemeen

MIDDELBURG - Aveda Activiteitenclub Voor En Door Alleengaanden is dit jaar gestart in Zeeland en het deelnemersaantal staat nu al op meer dan 30 deelnemers. Ook is er een vaste locatie gevonden voor ontmoetingsmiddagen (nieuwe) deelnemers.

Deze locatie is het voormalige kasteel in Goes, Slot Oostende. Elke zondagmiddag zijn daar de Aveda deelnemers die er zin in hebben aanwezig, om zo gezellig met elkaar onder het genot van een drankje bij te kletsen maar zeker ook om nieuwe Aveda deelnemers te verwelkomen. Naast actief te zijn in de provincies Zeeland-Noord Brabant Zuid en Noord Holland is Aveda nu uitgebreidt met twee nieuwe groepen.

Reizen
Aveda Samen Reizen naar vakantiebestemming in binnen en buitenland. Doel: samen reizen waardoor de reis mogelijk gezelliger en veiliger is maar zeker goedkoper. Vaak betalen alleenstaanden alleenstaandentoeslag en moeten daardoor vaak veel betalen. Door samen te boeken vervalt de toeslag waardoor alleengaanden ook voor een normaal 1 persoons tarief hun vakantie kunnen boeken. Maar dit is nog niet alles. Vaak is voor alleengaanden , zeker naar het buitenland alleen op vakantie gaan nog een behoorlijke drempel. Aveda gaat voor haar deelnemers deze "drempel"wegnemen. Sinds december 2017 ,deze maand dus, is er een eerste Aveda groep in SPANJE van start gegaan met een eigen contactpersoon wonend in Spanje.
Dit maakt voor de alleengaanden de “drempel” om alleen (of samen met aveda deelnemers) naar een groot land als Spanje af te reizen zeer laag of verdwijnt misschien zelfs wel helemaal.
Zelfs kan men zich (in Nederland al) opgeven voor activiteiten die de contactpersoon van de Spaanse Aveda groep aanbied.
Op de site van Aveda: www.aveda.vpweb.nl komt een speciale pagina met daarin het activiteitenaanbod in Spanje .

Spanje
Nu is Spanje een groot land. Daarom is het de bedoeling om de Aveda activitetenclub in Spanje onder te gaan verdelen in ten minste 3 maar misschien zelfs 4 locatie groepen die elk zelfstandig functioneren en activiteitenprogramma's samenstelt. Deelnemers in Nederland die voornemens zijn om samen met andere Aveda deelnemers hun vakantie te boeken kunnen ook via internet al in Nederland actief meedenken en hun activiteit aanbieden waaraan ze tijdens hun toekomstige vakantie dan aan deel kunnen gaan nemen.
Onderling kunnen tussen de 3 Spanje groepen de activiteiten ook uitgewisseld worden met elkaar.
Iemand die op vakantie is en aangesloten is bij de Aveda groep in de omgeving van Benidorm zal echt niet steeds 1 uur of langer willen reizen in Spanje om deel te nemen aan een Aveda activiteit in bv Rojales. Een tussenactiviteit kan echter wel aangeboden worden tussen de Aveda groepen in Spanje waar men elkaar dan eens tijdens een vakantiedag ontmoet wat weer leuke sociale contacten extra oplevert in het mooie Spanje.
In Spanje kan een deelnemer van Aveda zelfs altijd contact opnemen met de contactpersoon en vragen stellen. De contactpersonen van de Aveda groep(en) in Spanje weten namelijk "de weg"in Spanje en zijn bereid om daar waar nodig de mededeelnemers van Aveda van dienst te zijn.

Informatie
Voor meer informatie kunt u even kijken op www.aveda.vpweb.nl. Wilt u zich aanmelden bij aveda dan kunt u dat per mail doen. Er zijn geen kosten aan verbonden, ook wordt er geen contributie gevraagd. Een deelnemer van Aveda betaalt alleen de kosten behorende bij een activiteit waaraan het deelneemt. Het e-mailadres van Aveda is ijmrombouts@zeelandnet.nl. [l]Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief