Afbeelding
Foto: Politie.nl

Meisje (14) uit Middelburg opgepakt voor steekincident

Door: Amy Klaverveld Algemeen

OOST-SOUBURG - De politie heeft een minderjarig meisje opgepakt in verband met een steekpartij in Oost-Souburg. Drie andere minderjarigen uit Vlissingen zouden ook betrokken zijn. Op het Oranjeplein raakte een 17-jarige jongen zwaargewond bij het incident.

Vier minderjarigen zijn aangehouden omdat ze betrokken zouden zijn bij het steekincident van afgelopen nacht in Oost-Souburg. Het zou gaan om twee meisjes van 14 en 16 jaar en twee jongens van 15 en 16 jaar. Het is nog niet duidelijk wat er heeft afgespeeld.

Meisjes
Vlak nadat het slachtoffer met zware verwondingen naar het ziekenhuis is gebracht, startte de politie een onderzoek op het Oranjeplein. Twee meisjes werden meegenomen naar het politiebureau, aanvankelijk omdat zij getuigen zouden zijn. Later heeft de politie het tweetal aangehouden op verdenking van betrokkenheid bij het incident. Het gaat om een meisje van 14 jaar uit Middelburg en een 16-jarig meisje uit Vlissingen. Ze zitten vast op het politiebureau en worden vandaag nog verhoord.

Jongens
Later op de ochtend heeft de politie ook twee jongens aangehouden. Zij zouden zijn gevlucht van het Oranjeplein. De jongens zijn 15 en 16 jaar oud, beide komen uit Vlissingen. Ook zij zijn overgebracht naar het politiebureau en zullen vandaag verhoord worden.

Getuigen
De politie doet nog onderzoek naar het incident en is op zoek naar mogelijke getuigen. Zo zou een man met een hond die mogelijk wat gezien heeft. Ook vraagt de politie voor eventuele camerabeelden.

Bent u de man met de hond of hebt u camerabeelden? Bel dan met de politie: 0900-8844. Of via het Politie WhatsApp nummer 06 - 1220 7006. Bel je liever anoniem, dan kan dat via Meld Misdaad Anoniem (0800-7000). Je kunt ook onderstaand tipformulier invullen. Vermeld voor een snelle informatieverwerking het dossiernummer: 2022171272Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief