Domburg
Domburg Foto: Gemeente Veere

Gemeente Veere stelt nieuwe verordening voor om leegstand woningen aan te pakken

Door: Redactie Algemeen

DOMBURG - Gemeente Veere staat voor een groeiende vraag naar woningen en vindt het onwenselijk dat panden zonder geldige reden langdurig leegstaan. Om dit aan te pakken en effectieve maatregelen te kunnen nemen, wordt de invoering van een leegstandsverordening voorgesteld.

Deze nieuwe verordening is bedoeld om leegstand te voorkomen en indien nodig aan te pakken. Van 5 april 2024 tot en met 1 mei 2024 ligt de concept leegstandsverordening ter inzage op het gemeentehuis. De verordening is ook te bekijken op Overheid.nl. Na deze periode zal het voorstel worden voorgelegd aan de gemeenteraad voor besluitvorming. Eventuele opmerkingen en suggesties van belanghebbenden en inwoners van gemeente Veere worden meegenomen bij de ontwikkeling van het voorstel voor de gemeenteraad.

Indienen zienswijze

Als u belanghebbende bent of inwoner van gemeente Veere en een zienswijze wilt indienen op het voorgestelde beleid, kunt u dit doen door uw mening, vragen of suggesties met ons te delen. Dit kan zowel mondeling als schriftelijk. U kunt uw zienswijze per e-mail versturen naar gemeente@veere.nl of per post naar Gemeente Veere, Postbus 1000, 4357 ZV Domburg. Voor het indienen van een mondelinge zienswijze kunt u contact opnemen met de Centrale Publieksbalie via (0118) 555 444.



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief