Winnaar Wisselbeker De Rietvest Klundert.
Winnaar Wisselbeker De Rietvest Klundert. Foto: VV Klundert

Zeer geslaagd Schoolvoetbaltoernooi v.v. Klundert

Sport en Vereniging

KLUNDERT - Woensdag 10 april is het jaarlijkse Rijk Zwaan schoolvoetbaltoernooi 2024 gehouden bij V.V. Klundert voor basisscholen uit Klundert, Fijnaart, Moerdijk, en Noordhoek. Een zonnige stralende woensdagmiddag met meer dan 300 basisschool deelnemers van groep 2 t/m 8.

Het is een gezellig en sportief toernooi dat is gespeeld door jongens en meisjes van de scholen: Bastion Klundert, Klaverhoek Moerdijk, Molenvliet Klundert, St Jozefschool Noordhoek, De Fijne Aarde uit Fijnaart, en Rietvest Klundert. De Fijne Aarde uit Fijnaart heeft dit jaar voor de eerste keer meegedaan. Bij groep 2 hebben alle deelnemers een medaille hiervoor gekregen. Iedereen in groep 2 is winnaar bij dit schoolvoetbaltoernooi. In groep 7-8 en 5-6 en 3-4 zijn respectievelijk de Rietvest 3 , Bastion 5, en de Fijne Aarde 10 de winnaar geworden. Groep 7-8 Rietvest 3 en 5-6 Bastion 5 gaan naar de district finale op 15 mei. De winnaar van de wisselbeker is de school met het beste gemiddelde en gaat dit jaar weer met de Rietvest mee naar school. De organisatie met 40 vrijwilligers van V.V. Klundert kan terugkijken op een geweldig schoolvoetbaltoernooi, en is een ongekend succes geworden dankzij de deelnemende scholen en supporters.

Kinderen die graag nog een keer mee willen trainen en nog geen lid zijn van V.V. Klundert, mogen gratis deelnemen aan de reguliere voetbaltrainingen van onze pupillen op woensdagavond en donderdagavond in de maand mei. Opgeven: info@vvklundert.nl[n]Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief