Artikelen in deze editie

Aanmelden voor Naereboutprijs

Visserijdagen in haven

POV wil fijne weten van verhuisplannen tennisclubs

Sportvelden van natuurgras zijn nog verboden terrein

Rescue Vlissingen blijft nog steeds groeien

Gezond en lekker eten met Zeeuwse gewassen

'De tocht was zwaar, maar we zijn nu samen'

Applaus

Sudoku

Vlissingen krijgt nog geen tiny forest

Atty Elshout houdt van reuring

VLISSINGEN - Een verhaal over een zoektocht naar vrijheid en geluk. Een verhaal over twee vrouwen, Lena en Martha. Zij staan aan de kade, op de Kop van Zuid in Rotterdam. Het is mei 1950. Straks gaan ze aan boord om een nieuw leven te beginnen in Amerika.

VLISSINGEN - Op zaterdag 25 augustus is er weer een bezielingsgesprek. Ds. Wout Alserda gaat deze middag in gesprek met de heer Harthoorn, directeur van het gelijknamig bedrijf aan de Zuidbeekseweg 2.

VLISSINGEN - Op donderdag 30 augustus is er om 10.00 uur in ZB| Bibliotheek Vlissingen aan de Spuikomweg 7 een informatiebijeenkomst over de leesgroepen van Senia. Een leesgroep is interessant voor wie graag leest en hierover in gesprek wil gaan met anderen.

GAPINGE - ZLTO Walcheren houdt in samenwerking met de PKN Gemeente van Gapinge/Veere haar jaarlijkse Hagenpreek op zondag 2 september a.s. om 14.30 uur op de boerderij van de familie Coppoolse aan de Meiwerfweg 3 te Gapinge.

Kapelse gegrepen door strijd tegen het water

Afsluiting Folklorefestival Oost-Souburg

VLISSINGEN - Tijdens de Oude Visserijdagen op zaterdag 25 en zondag 26 augustus kun je voor half geld naar het Zeeuws maritiem muZEEum om de speurtocht over Frans Naerebout - visser, loods en mensenredder - te doen bijvoorbeeld.

Kerncentrale staat sowieso nog enkele weken stil

Niet iedereen op Molenwater wil per se winnen

Agenda van 22-8-2018/30-8-2018

Economische groei zet verder door