Artikelen in deze editie

Vluchtelingen gaan naar Fijnaart

Gemeente Moerdijk in actie tegen zwerfvuil

Vissport nog nooit zo populair

Martin Kannekens (41) zit in het jeugdbestuur van hengelsportvereniging ‘t Schietertje in Fijnaart en is bestuurslid jeugdzaken.

Moerdijkers in actie tegen zwerfvuil

HEIJNINGEN/LANGEWEG – De gemeente Moerdijk heeft geen besluitrecht in het wel of niet openhouden van de basisscholen in Langeweg en Heijningen. Dit heeft wethouder Eef Schoneveld vorige week dinsdag nogmaals duidelijk gemaakt in een persgesprek.

FIJNAART - Bij van ’t Westende Fruitteelt zijn ze met man en macht bezig met alle voorbereidingen voor de komst van de vluchtelingen uit Oekraïne, aldus Tine van der Zee van Westende Fruitteelt.

MOERDIJK - Bij de buurtsuper van Moerdijk dorp het Winkelmandje, boven de keuken van het cateringbedrijf Holle Bolle Cor, Grintweg 44, zit aan de vergadertafel het gezellige clubje Moerdijkers, die jaarlijks de bekende Moerdijkse Kerstmarkt organiseren.

WILLEMSTAD - Door diverse blessures in de eerste wedstrijden van de voorjaarscompetitie tafeltennis vielen de resultaten van het eerste team van Witac’89 tot dusverre wat tegen. Na het duel tegen de koploper lijkt dit team op de goede weg terug.

Woensdag 16 maart

KLUNDERT - De judoka's moesten er 2 jaar op wachten, maar eindelijk werd er weer een spel- en zwemmiddag georganiseerd.