Artikelen in deze editie

Net terug van vakantie in Turkije treft mevrouw Feritah Aktas Yilmaz veel onkruid aan. Dus flink wieden maar tussen de bonen- en de paprikaplanten. Op 13 jarige leeftijd is zij naar Nederland gekomen.

Peter Maunder (76) heeft al twaalf jaar een moestuin van 400 m2 aan de Schansdijk in Zevenbergen. Een voorbeeld tuin. De Engelsman Peter woont al een half leven in Nederland.

DOOR TOM RIETVELD

IRK Immanuel- en Bernardusparochie: 0168-323218, www.immanuel-parochie.eu, info@immanuel-parochie.eu; 0165-330502, www.bernardusparochie.nl, info@bernardusparochie.nl.

ZEVENBERGEN - 19 juni is het tijd voor het jaarlijkse hoogtepunt: de teckelrennen, de laatste activiteit voor de zomerstop. Ben je in voor een sportieve en gezellige middag met heerlijke teckelcapriolen?

Busreis Stichting Seniorenraad Zevenbergen

ZEVENBERGEN - Frans Smits van Waesberghe (87) woont in de Westhoek in Zevenbergen. Frans is een nazaat van de beroemde Bredase brouwers familie Smits van Waesberghe (1628 – 1968) en heeft een groot deel van de familie geschiedenis opgetekend.

ZEVENBERGSCHEN HOEK - In het jaar 2019 vierde wij voor het laatst de Zomercarnaval op Zevenbergschen Hoek. Na 2 onrustige jaren mogen wij dit jaar eindelijk ons 15 jarige jubileum vieren.

ZEVENBERGEN - De rijders en rijdsters van TWC Zevenbergen kunnen het komende weekend weer uit de volgende ritten kiezen.

ZEVENBERGEN - Op donderdag 9 juni heeft Pearle Opticiens Zevenbergen feestelijk haar deuren heropend. Het Pearle team verwelkomt je graag in de vernieuwde winkel!

Uit het Trendrapport Bedrijfsleven van KVK blijkt dat het aantal starters in mei 2022 met 16 procent hoger is dan vorig jaar.

Donderdag 16 juni

ZEVENBERGEN - KHSV ’t Wachtertje, alle jeugdleden vangen vis aan het Rondeel en zoutvissers vissen zaterdag hun tweede avondwedstrijd.