Artikelen in deze editie

Ria Dijkers 40 jaar in Speelotheek

Politiebureau Etten-Leur terug open

DOOR MONIQUE JANSEN

ETTEN-LEUR - Zaterdag 24 april werd er in Etten-Leur door Wandelvereniging de Losse Feeter het jaarlijkse wandelevenement “De Koningswandeling” georganiseerd.

ETTEN-LEUR - Op Tweede Paasdag 18 april heeft het bestuur van KBO-Etten een paaslunch georganiseerd in wijkgebouw De Linde.

ETTEN-LEUR – Van maandag 18 t/m vrijdag 22 april werd op basisschool de Aventurijn de Beweegweek georganiseerd. Tijdens deze week werden er allerlei beweegactiviteiten georganiseerd.

ETTEN-LEUR - Afgelopen week alleen op vrijdag gekoersbald, in verband met Pasen was er op maandag geen koersbal.

ETTEN-LEUR - Op zaterdag 23 april moesten onze jongens het thuis opnemen tegen PSV. Alle DIO-teams speelden thuis en dus was het SuperSaterday, tevens de laatste wedstrijd van het seizoen.

ETTEN-LEUR - Zaterdag 23 april ging het duivenseizoen weer van start. Om 08.45 uur werd het startschot gegeven voor de 18000 postduiven van de afdeling Brabant 2000 vanuit de Belgische lossingsplaats Quievrain.

ETTEN-LEUR - De eerste wedstrijden van de 2e helft veldcompetitie waren geen succes voor de teams van KV Focus.

Rode Kruis: collectanten en wijkcoördinatoren gezocht

OUDENBOSCH - De Koninklijke Vereniging voor Weer- en Sterrenkunde West Brabant organiseert op woensdag 18 mei voor leden en niet-leden een lezing over sterrenkunde, in dit geval over de Grenzen van het Zonnestelsel.

uwEnergieloket officieel geopend

ETTEN-LEUR - Dit jaar kunt u in de zomer weer bij onze bridgeclub komen bridgen. We spelen in De Linde aan de Wipakker en beginnen op 2 mei.

Zaterdag 30 april

Volgens het CBS bedroegen de vrije besparingen van huishoudens in het vierde kwartaal 17,5 miljard euro. Dat is bijna 5 miljard euro minder dan in het vierde kwartaal van 2020.

ETTEN-LEUR - Op zondag 1 mei verzorgt de Etten-Leurse jazzformatie JazzO’leans een terrasconcert bij lunch café ’t Boomke aan de Ettenseweg 52 in Rijsbergen.

ETTEN-LEUR - Op zondag 24 april werd in Waalwijk het NK teams geturnd. Dewi (14) en Naomi (11) Govaers uit Etten-Leur hadden zich beiden met hun team geplaatst voor deze finale.