Christo Hülters
Christo Hülters Foto: Politie

Twee nieuwe tips over gezochte Christo Hülters

Door: Mura Kuijpers 112 Meldingen

BERGEN OP ZOOM - De extra aandacht die er sinds dinsdagochtend is voor de zoektocht naar Christo Hülters heeft tot nu toe twee tips opgeleverd. De 37-jarige Hülters werd gisteren op de Nationale Opsporingslijst geplaatst in verband met een dubbele poging tot moord.

Sinds zaterdag 27 juni 2015 is de verdachte spoorloos verdwenen nadat diezelfde dag een feestje aan het IJslandpad in Bergen op Zoom enorm uit de hand liep. "Tijdens een feestje, waarbij zo'n 20 volwassenen en kinderen waren, werden destijds twee mannen van dichtbij neergeschoten", meldt de politie. Al snel werd duidelijk dat de man die die avond geschoten had de Bergenaar Christo Hülters was.

Volgens de politie was de aanleiding een ruzie in een nabijgelegen speeltuin tussen de dochter van één van de slachtoffers en een jongetje uit de buurt. "Dat was gesust, totdat Hülters- die het jongetje kende- opeens in de partytent verscheen met een wapen in zijn hand en de twee slachtoffers neerschoot", meldt de politie.

Sindsdien is Hülters spoorloos, terwijl hij terecht moet staan voor een dubbele poging tot moord. Hülters is 1.84 meter lang, heeft grijs/groene ogen en heeft donkerblond haar.  "Saillant detail: hij gebruikte in het verleden ook de naam Christo Hermans."



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief