Afbeelding
Foto: KPJ Halsteren

Wedstrijden Tractorpulling KPJ Halsteren afgezegd vanwege slecht weer

Door: Amber Kuijs algemeen

HALSTEREN - De wedstrijden van de Tractorpulling van KPJ Halsteren gaan dit jaar niet door in verband met het slechte weer. Dat heeft de organisatie vandaag bekend gemaakt. Het feest op zaterdagavond gaat wel door. 

Vorige week vrijdag is de organisatie begonnen met het opbouwen van de feesttent. Daarnaast werden het terrein en de wedstrijdbanen ook al uitgezet. Echter bleek gedurende de week dat het weer en daarmee terrein niet geschikt is voor de wedstrijden op zaterdag en zondag. Daarom heeft de organisatie besloten de wedstrijden voor dit jaar af te lassen. 

Maar niet getreurd, de organisatie zet op zaterdagavond 28 september nog een knallend feest neer. Samen met dj Van de V, Feest-dj Mark en feestband THE EURO's wordt er een spetterende avond van gemaakt. Vanaf 20.00 uur is iedereen welkom. De entree is 10 euro. 

De organisatie geeft op Facebook aan volgend jaar weer hun best te gaan doen. "Wij willen alle sponsoren, betrokkenen en helpende handen bedanken voor alle hulp die wij hebben gehad tijdens de organisatie en opbouw van de Tractorpulling dit jaar. Volgend jaar gaan we ons weer volledig inzetten om de Tractorpulling te organiseren en hopen we om een mooie wedstrijd neer te zetten." 



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief