Foto:

De feestelijke eindspurt van Babouche Fashion

BERGEN OP ZOOM - Het is ruim 33 jaar geleden dat Sophie en Jacques van Eekelen de eigenaren van Babouche Fashion hun kledingspeciaalzaak het levenslicht lieten zien.


In 1986 begonnen ze op de hoek van de Korte Bosstraat/Kloosterstraat hun zaak in 'nette' vrijetijdskleding. Al snel transformeerden ze de collectie steeds meer naar avond- en gelegenheidskleding omdat juist daar in Bergen op Zoom behoefte naar was. Daarna zetten ze de volgende stap door de kelder onder het pand om te 'toveren' tot een bruidskelder. Na acht jaar barsten ze daar uit hun voegen en verhuisden ze naar het huidige pand op de Vier Winden, dat maar liefst zes keer groter was. Omdat hun zoon Davie besloot de zaak toch niet voort te zetten en inmiddels een nieuwe uitdaging heeft als account manager bij de Wouwse Golfvereniging, zet het echtpaar een punt achter hun arbeidsvolle carrière om tijd vrij te maken voor hun tweede passie in schrijven en fotograferen.

1 december 2019 sluit de deur definitief, tot die tijd staat nu naast de gebruikelijke koffie ook een passend wijntje klaar om deze te stap te vieren met de vele contacten die zijn opgebouwd en natuurlijk is héél de collectie kostuums en cocktail-avondkleding tegen absolute bodem prijzen te koop, sla uw slag!

DIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief
FOTOSERIES