De canvas van De Dijk mét handtekeningen
De canvas van De Dijk mét handtekeningen

Gebouw-T zet zich in voor 3FM Serious Request

BERGEN OP ZOOM - De dj's van 3FM komen op donderdag 19 december vroeg in de ochtend aan in Bergen op Zoom met The Lifeline! Op het podium voor Restaurant 't Spuihuis kunnen alle deelnemers uit Bergen op Zoom en omstreken hun hard ingezamelde geld aanbieden aan het 3FM team en Gebouw-T doet hier ook aan mee. Zo zijn er een aantal exclusieve veilingstukken waar jij op kunt bieden. Dit zijn unieke stukken of ervaringen waar je normaal gesproken niet zomaar aan kunt komen. De opbrengst gaat direct naar 3FM Serious Request.


 Een kleine greep uit de veilingstukken: een unieke workshop met je collega's de Gebouw-T studio in waarbij je gedurende een dagdeel je eigen, persoonlijke bedrijfsjingle opneemt met een heerlijk hapje en drankje erbij. Of wat denk je van een ballonvaart? Zwevend over de Brabantse Wal voel je de ultieme vrijheid. Hélemaal het dak eraf tijdens je feestje met een DJ-set door Verdampt, het vinyl DJ en live drums-concept van Matthijs van Dam en Yannick Verrest. NederRock band De Dijk heeft tijdens hun laatste bezoek aan Gebouw-T met liefde een eenmalig geprinte canvas gesigneerd, ook deze zoekt een mooi plekje en een goed bod.

Alle opbrengsten van deze veiling gaan naar 3FM Serious Request. Elk jaar staat een specifiek thema centraal, een zogenaamde 'stille ramp'. Dit jaar gaat 3FM van Goes naar Groningen voor slachtoffers mensenhandel. Wist jij dat bijvoorbeeld op iedere Nederlandse middelbare school 2 meisjes in aanraking komen met loverboys? Gedwongen prostitutie is een van de vele schrijnende voorbeelden van mensenhandel. De wereldwijd 25 miljoen slachtoffers van deze 'moderne slavernij' worden uitgebuit, vernederd en onderdrukt. Met 3FM Serious Request: The Lifeline komt 3FM en het Rode Kruis in actie voor hen. De opbrengst gaat naar psychologische hulp voor de slachtoffers en voorlichting met als doel mensenhandel te voorkomen en herkennen. Help je mee?

De veiling van deze unieke 'once-in-a-lifetime' ervaringen en stukken is gestart via http://bit.ly/veiling-gebouw-t en loopt tot woensdag 11 december 10.00 uur.

Remko Vermunt

DIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief