Iedereen welkom bij Bergs Winterparadijs

BERGEN OP ZOOM - De ijsbaan van Bergen op Zoom is dé huiskamer van de stad. Hier is echt iedereen welkom voor een gezellig dagje uit. Speciaal voor bijzondere doelgroepen wordt er dit jaar dan ook van alles georganiseerd, waaronder ook een seniorenmiddag. Die zou in eerste instantie op maandag 2 december gehouden worden, maar door omstandigheden is die verhuisd naar donderdag 12 december.


Van 14.00 tot 16.00 uur kunnen de senioren kosteloos binnenkomen bij het Bergs Winterparadijs. "Zij worden gastvrij ontvangen met een kopje koffie of thee én iets lekkers", vertelt Wim van Poppelen. Ook ontvangen de senioren op deze dag een advocaatje met slagroom. "Zoals het hoort." De middag wordt georganiseerd in samenwerking met tanteLouise én de Bergse Actieve Senioren (BAS). "De seniorenmiddag is nieuw dit jaar, maar we willen duidelijk laten zien dat we midden in de samenleving staan. We zijn er voor alle doelgroepen, dus ook voor de ouderen", vertelt Van Poppelen. Ouderen kunnen op deze dag ook genieten van een bijzondere artiest: Glenn Palm

Sociaal gezicht
De seniorenmiddag en de avond voor aangepast sporten passen goed bij de doelstelling van het Bergs Winterparadijs. "We willen ons sociaal gezicht tonen. We zijn dé huiskamer van Bergen op Zoom tijdens de wintermaand, maar dan moeten we ons ook zo gedragen. We gaat het met iedereen dan ook enorm gezellig maken", aldus een trotse Wim van Poppelen.

Aanmelden voor de seniorenmiddag? Dat kan via info@stichtingwinterevents.nl of 06-51806702

Remko Vermunt

DIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief