Foto: Remko Vermunt

Nieuwe (onder voorbehoud) openingsdatum voor Zwembad de Schelp

BERGEN OP ZOOM - Als alles loopt zoals het hoort te lopen, dan kan Zwembad de Schelp op 3 februari weer officieel de deuren openen. Dat heeft de organisatie dinsdag laten weten.


Er zijn de komende tijd nog een paar dingen die moeten gebeuren. Zo worden de laatste werkzaamheden aan de drinkwaterleiding afgerond. "Deze werkzaamheden zijn nodig om de lokale legionellabesmetting in de groepsdouches definitief op te lossen, maar ook om nieuwe besmetting in de toekomst (beter) te kunnen voorkomen", meldt de organisatie. Eind van deze week hoopt men het leidingsysteem nog één keer goed te kunnen doorspoelen, waarna vrijdag een laatste bemonstering kan plaatsvinden. Het resultaat daarvan verwacht men eind volgende week. 

"Indien de groepsdouche dan legionellavrij is – en daar mogen we volgens de experts wel vanuit gaan na het spoelen- kunnen we eindelijk weer bezoekers ontvangen!" De mogelijke openingsdatum, onder voorbehoud, is dan ook maandag 3 februari. Men wil meteen volledig van start gaan met het reguliere activiteitenrooster. "Uiteraard worden alle badenkaarten automatisch verlengd met de duur van de sluitingsperiode. De ingangsdatum van de eerstvolgende incasso van zwemles- en aquasportabonnementen zal tijdig met de bezoekers worden gecommuniceerd."

Remko Vermunt
 

FOTOSERIESVacatures

Expeditie/Loods medewerker

Oosterhout

Verkoper m/v

Wouwse Plantage

Bezorgers

Oudenbsoch

Touringcarchauffeurs m/v

zowel binnen- als buitenland

Medewerker inpakafdeling

Baarle-Nassau

DIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief