Online opening politiebureau en meldkamer in Bergen op Zoom
Foto: Politie

Online opening politiebureau en meldkamer in Bergen op Zoom

BERGEN OP ZOOM - Het 'nieuwe' politiebureau aan het Emplacement 2 in Bergen op Zoom is officieel al sinds 7 januari in gebruik genomen door de politie en ook de meldkamer Zeeland-West-Brabant maakt al geruime tijd gebruik van het nieuwe pand. Toch is het pand nooit officieel geopend, maar daar komt nu verandering in.


Op donderdag 24 september vindt de officiële (online) opening plaats. "Een mooie mijlpaal en een moment dat we samen met iedereen willen delen." Vanwege de coronamaatregelen worden slecht een beperkt aantal mensen uitgenodigd op de locatie zelf, maar via een live stream kan iedereen meekijken met de opening. "Iedereen is dus van harte uitgenodigd om online aanwezig te zijn. Kijk via de Live Stream mee op je telefoon, laptop of andere device en je zit in feite op de eerste rij!"

Het programma start om 16.15 uur met een welkomstwoord door sectorhoofd politiedistrict De Markiezaten Annet de Jonge en hoofd meldkamer Marten Siderius. Daarna volgt een kijkje achter de schermen en een gesprek met burgemeesters Lonink (Terneuzen), Weterings (Tilburg) en Petter (Bergen op Zoom). Om 16.45 uur staat de openingshandeling op het programma. Meekijken? Dat kan via: https://openingmkboz.politiecongressen.nl/

DIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief