Meneer Gerrit, al 40 jaar in het onderwijs!
Meneer Gerrit zit al 40 jaar in het onderwijs
Meneer Gerrit zit al 40 jaar in het onderwijs (Foto: )

Meneer Gerrit, al 40 jaar in het onderwijs!

BERGEN OP ZOOM - Donderdag 24 september mag Gerrit Coldeweijer, directeur op Brede basisschool De Kreek, zijn 40-jarig jubileum in het onderwijs vieren.


Dat Gerrit niet heeft stilgezeten beschrijft een uiteenzetting van zijn carrière. Na de kweekschool is meneer Gerrit in 1980 begonnen als leekracht. Niet in het reguliere onderwijs, maar in het speciaal onderwijs. Hij begon op De Agnesschool, een MLK voor meisjes, en in 1986 is hij naar de Scheldetuin gegaan. Een LOM voor jongens en meisjes, later bekend als De Driemaster.

Directeur

In 2000 ging het kriebelen... Leiding geven aan een team i.p.v. kinderen? Hij werd aangenomen als directeur op De Schalm in Stavenisse. Gerrit kon het niet laten en nam in 2009 een nieuwe uitdaging aan als directeur op De Regenboog in Dinteloord.

Rond 2010 kwam het fenomeen "meerscholendirecteur" opzetten. En jawel ook Gerrit nam die uitdaging aan en werd directeur op zowel De Bogerd in Waarde, als op De Klimroos in Krabbendijke. Helaas werd De Bogerd opgeheven. Maar Gerrit liet zich niet uit het veld slaan en ging in 2015 een nog uitdagender functie aan, directeur op een redelijk grote basisschool, met een groot team; Brede Basisschool De Kreek in Bergen op Zoom. Hier werkt hij nog steeds met veel plezier. Dit schooljaar zal hij het directeurschap aan De Klimroos overdragen en het wat rustiger aan gaan doen......denken we.

Gefeliciteerd meneer Gerrit

Meneer Gerrit, namens alle kinderen, ouders en het team van De Kreek willen we je van harte feliciteren met deze mijlpaal en wensen we je nog vele, fijne jaren in het onderwijs!

DIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief