Foto: Gebouw-T

Gebouw-T viert feest met Jett Rebel

BERGEN OP ZOOM - Poppodium Gebouw-T bestaat sinds januari 2021 10 jaar, een moment dat ze graag wilden vieren. Dat liep vorig jaar natuurlijk anders dan gepland. Toch hebben ze hier uitgebreid stil bij kunnen staan met onder andere een documentaire, podcastreeks en jubileumshirt. “Nu kunnen we het, bijna anderhalf jaar later, toch LIVE met elkaar vieren. Eén van de speciale shows is Jett Rebel, op donderdag 12 mei.”


Jett Rebel heeft een speciale band met Gebouw-T. Hij mixte in de studio van Gebouw-T zijn derde plaat ‘Truck’ en trad er al driemaal eerder op, voor het laatst in 2017. Nu 5 jaar later is het hoog tijd om hem weer terug te halen. Dit optreden stond al lang in de planning om het 10-jarig bestaan te vieren maar moest al tweemaal uitgesteld worden. “Nu alles weer kan, en met zijn nieuwe album ‘Pre-Apocalypse Party Playlist’ onder de arm, kunnen wij geen betere artiest bedenken om ons jubileum te vieren.”

Er zijn nog een paar kaartjes voor dit bijzondere concert verkrijgbaar via de website van Gebouw-T. Deuren gaan om 20.30 uur open, Jett Rebel start om 21.30 uur.

 


NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief
Vacatures

Technische Banenmarkt

Oss

Meerdere vacatures

Baarle-Nassau

Vakantiebezorger Altena Nieuws

Genderen, Nieuwendijk, Rijswijk, Sleeuwijk, Veen, Werkendam, Wijk en aalburg

Bedrijfsleider v/m

Rijsbergen

Commercieel medewerker binnendienst

Schijf