Nieuwe collectie FabMe Jewelry staat in de picture

BERGEN OP ZOOM – Het is de derde opstart voor Wesley Günter Krijntjes die al vanaf zijn achttiende droomt van het opzetten van een eigen onderneming. Altijd op zoek naar iets waarin hij kan uitblinken en vernieuwend kan zijn. Hij heeft nu zijn ei van Columbus gevonden bij Shapeways. Met behulp van 3D software ontwerpt Wesley sieraden en accessoires die voor klanten op de modernste 3D printers laagje voor laagje worden geprint, dat kan in verschillende materialen en zelfs kleuren. En dat allemaal vanuit huis.


DOOR MARJET LUBBERS

Door eerdere ervaringen met het opzetten van een bedrijf heeft Wesley de vaardigheden verkregen om bijna alles zelf maken en regelen voor zijn webwinkel FabMe Jewelry. Karen van den Aarsen helpt hem bij het keuren van de designs en houdt hem op de hoogte van de modetrends.

Dat hij met zijn mix van spannende geometrische en organische modellen de juiste snaar te pakken heeft blijkt uit het feit Melissa B., zangeres uit New York zijn ontwerpen draagt en de Nederlandse actrice Mourina Mansour liep ermee over de rode loper tijdens het Nederlands Filmfestival. Nationale en internationale bloggers noemen hem en er verschenen al vier artikelen over FabMe Jewelry op de bekendste internationale 3D print nieuws websites.

Uniek

Wesley 's ontwerpen zijn uniek en eigentijds. Futuristische, stoer of elegant, er is altijd wel een passend sieraad te vinden op www.fabmejewelry.com. Je bestelt het via de Shapeways 3D printshop en kunt het naar wens aanpassen. Het sieraad kan namelijk in verschillende materialen geprint worden zoals Sterling Zilver en 14K goud maar ook in gekleurd nylon plastic.

Shapeways stuurt het product dan direct naar de klant. “Zo blijft er voor mij genoeg tijd over om een fulltime baan ernaast te hebben”, grapt Wesley, hoewel hij internationaal al aardig aan de weg timmert, kan hij er zonder investeringen aan te trekken zijn brood er nog niet mee verdienen.

Internationaal en lokaal

Wesley onderneemt op de moderne manier. Door publicaties op social media raakt zijn merk FabMe Jewelry razendsnel internationaal bekend. Dat betekent niet dat hij de lokale omgeving vergeet. “Voor de fotoshoot van de 2014 collectie heb ik de hulp ingeroepen van Mijn Mode in Bergen op Zoom, gespecialiseerd in kleding op maat. Zij gaven mijn organische Baseball Cap de finishing touch, beide partijen zijn daar heel trots op”, laat Wesley weten.

Ook is hij op zoek naar lokale bloggers en fashonistas die af en toe producten willen dragen om te delen op social media. Dat zijn unieke collectie sieraden en accessoires op de ouderwetse manier via kranten advertenties te zien zal zijn, is te danken aan Wesley’s moeder die hem dat aanraadde. Tweemaandelijks siert een fotomodel het merk FabMe Jewelery in een advertentie in de Bergen op Zoomse bode.

Fabme Jewelry, www.fabmejewelry.com, info@fabmejewelry.com, www.instagram.com/fabmejewelry, www.twitter.com/fabmejewelry, www.facebook.com/fabmejewelry,

DIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief
 

Vacatures

Balieverkoop medewerker

Sint Anthonis

Orderpickers/inpakkers

Etten-Leur, Roosendaal

Betrouwbare chauffeur

Etten-Leur

Productiemedewerkers diverse afdelingen

Oosterhout

Bezorger Altena Nieuws

Almkerk, Hank, Nieuwendijk