Foto: Vinnie de Laat

Berget Lewis en Typhoon naar nieuwe editie JazzBoZ

BERGEN OP ZOOM - De binnenstad van Bergen op Zoom maakt zich op voor de 44e editie van Jazz Bergen op Zoom. Artiesten zoals soulzangeres Berget Lewis, hiphopzanger Typhoon en zangeres Do prijken op het affiche, maar dit is slechts een greep uit de uitgebreide line-up die JazzBoZ in 2019 weer heeft weggezet.


JazzBoZ start aanstaande vrijdag al met Jazz en Route. In de gehele Bergse binnenstad is een route van cafés uitgezet waar swingende livemuziek te zien en te horen is. Zo luister je bij restaurant Oase naar de klanken van Ivo en Paulinho en bij de Stadsburger kan je genieten van Monday Date. Eén van de grotere namen tijdens JAZZ en ROUTE is Hans Dulfer, vader van Candy Dulfer. Hij staat van 21.00 tot 01.00 uur bij Waldolala. Verder vind je op locaties als de Grote Markt, het Beursplein en de Franse Tuin van het Markiezenhof een verscheidenheid aan muzikale acts. 

Op zaterdag kan je op tien verschillende locaties genieten van de jazzmuziek. Van de Grote Markt tot de Franse Tuin en van het Thaliaplein tot de Tuin van 't Slik. Onder andere de OHNO! Jazzband, Vintage 5 & Manon, Typhoon en Berget Lewis brengen op deze dag zomerse jazz-klanken naar Bergen op Zoom. Eén dan later vinden er ook in de St Gertrudiskerk, de grote binnenplaats van het Markiezenhof en nog zes andere locaties optredens plaats. De echte jazz-liefhebber komt dan ook vast en zeker aan z'n trekken. Kijk voor het volledige programma op www.jazzboz.nl 

FOTOSERIESDIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief