Afbeelding
Foto: Internetbode

Stadlander spreekt overlast Scheldeflat tegen

Door: Marijn Riemens algemeen

BERGEN OP ZOOM - Woningcorporatie Stadlander uit Bergen op Zoom spreekt de hoeveelheid overlast die in de buurt van de Scheldeflat zou worden veroorzaakt tegen.

Onlangs stelde D66 vragen over de ontwikkelingen rondom de Scheldeflat. In de brief stelde de partij dat er naast de beschadiging van auto's ook veel lawaai en zwerfvuil rondom de flat in de Borgvlietsedreef zou zijn. Volgens Stadlander gaat het echter om een eenmalig incident met nummerplaten. 

De woningcorporatie doet er alles aan om buurtbewoners op de hoogte te houden van de plannen die er in de wijk zijn. Zo worden er 124 verouderde huurwoningen, die verdeeld staan over de Paulus Buyslaan, de Schimmelpennincklaan en de Van Slingelandtlaan, gesloopt. Hier komt nieuwbouw voor terug. Daarnaast weten de huidige bewoners van de Scheldeflat dat deze wordt gesloten, alleen Stadlander weet nog niet precies wanneer dit gaat gebeuren.

Buurtbewoners die op de hoogte willen blijven van de ontwikkelingen in de wijk kunnen hun vragen stellen via het volgende e-maildres: scheldebalkon@stadlander.nl.



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief