De impressie wordt trots gepresenteerd
De impressie wordt trots gepresenteerd Foto: Gemeente Bergen op Zoom

De Markiezaten maakt zich op voor 42 splinternieuwe appartementen

Door: Hanneke Marcelis algemeen

BERGEN OP ZOOM - Er komen maar liefst 42 luxe koopappartementen op de hoek van de Zuiderdreef-Strandgaper. De gemeente zette maandag haar handtekening onder de koopovereenkomst met ontwikkelaar Maas-Jacobs. In 2019 moeten het moderne complex af zijn.

Het is een indrukwekkend beeld wat geschetst wordt op de impressietekening van het nieuwe appartementencomplex Strandgaper. De moderne gebouw wordt deels vijf en deels drielaags, krijgt een gemeenschappelijk daktuin en een ondergrondse parking. "Het gebouw is verfrissend anders en voegt een kwaliteit toe aan de Markiezaten en Bergen op Zoom", aldus de trotse wethouder Patrick van der Velde. De nieuwe bewoners krijgen uitzicht over het natuurgebied Dal van de Molenbeek vanuit hun nieuwe appartementen. De wethouder verwacht dat de verkoop goed zal verlopen. "Het zijn mooie appartementen met een goede uitstraling. We weten dat daar veel vraag naar is."

Komende week kunnen geïnteresseerden zich al aanmelden op de projectsite www.strandgaperbergenopzoom.nl   en via facebook, te bereiken via de website. De officiële verkoop zal begin mei starten. De prijs ligt volgende wethouder 'in het hogere segment.'



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief