Jan van Wijk overhandigde de cheque aan Jeroen Wierikx.
Jan van Wijk overhandigde de cheque aan Jeroen Wierikx.

Herderstocht overhandigt cheque van 400 euro aan KiKa

Door: Janny Mathijssen Sport en vereniging

BERGEN OP ZOOM - In het Bergse Landgoed Lievensberg wordt elk jaar op kerstavond de herderstocht georganiseerd. Steeds wordt er dan gecollecteerd voor een goed doel. Tijdens de afgelopen 37e Herderstocht was het goede doel KiKa, de Stichting Kinderen Kankervrij.

De opbrengst van de gehouden collecte bedroeg €405,00 en zoals elk jaar gaat de opbrengst van de geldinzameling integraal naar het gekozen goede doel.
Na afloop van de onlangs gehouden evaluatie van de geslaagde tocht door de leden van de organisatie van de herderstocht Bergen op Zoom werd een cheque aangeboden.


Jan van Wijk, voorzitter van de Herderstocht, overhandigde KiKa-ambassadeur Jeroen Wierikx de cheque van €405,00. De KiKa-vertegenwoordiger toonde zich zeer verguld met de ontvangen cheque. In zijn dankwoord benadrukte hij het belang van een dergelijke donatie. Zo zei Jeroen Wierikx, dat elke euro telt in de doorgaande strijd tegen kanker. Hij vertelde ook, dat het ontvangen bedrag bijdraagt aan verder onderzoek om kinderen steeds meer kankervrij te laten leven.

Het goede doel van de 38e Herderstocht wordt in het komende najaar bekend gemaakt.



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief