Deelnemers Tennisfit 50+ in actie.
Deelnemers Tennisfit 50+ in actie.

Tennisfit 50+ start weer bij Smash

Sport en vereniging

BERGEN OP ZOOM - Tennisvereniging Smash is in 2018 gestart met het project tennis fit 50+ en heeft inmiddels 52 deelnemers. Het project Tennisfit 50+ is bedoeld voor inwoners van de gemeente Bergen op Zoom. Dit project houdt in dat er een jaar lang onder professionele begeleiding getennist kan worden.

Voor 2020 is er ruimte voor 32 nieuwe deelnemers aan dit project. Dick Waasdorp, trainer van Smash: "De deelnemers zijn heel enthousiast en je merkt meteen dat iedereen vlot vooruit gaat. Dit omdat we twee keer per week op de baan staan. Iedereen is verantwoord bezig met spieren versterken, bewegen en techniek leren. Bovendien is de sfeer heel ontspannen en gezellig"

Eind januari kan een nieuwe groep van 8 deelnemers starten. Dus schrijf je nu in! Naast het tennissen wordt er ook gewerkt aan conditieverbetering en het voorkomen van blessures. Iedere deelnemer krijgt 10 lessen van 60 min. in een groep van 8 personen; 1 jaar deelname aan onze rackettoss; extra trainen, om uw conditie verder te verbeteren, met een grotere groep; 1 jaar daglidmaatschap van Smash Bergen op Zoom; gratis fysieke test; gratis deelname aan “Expert Meetings”.

Opgeven voor dit project? Stuur een mail naar trainer@smashboz.nl en wij nemen contact met u op. Voor verdere informatie belt u Dick Waasdorp 06-51882301.



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief