GOES - Zondagavond 31 mei rond 22.15 uur was brand ontstaan in een flatwoning aan de Appelstraat in Goes. De opgeroepen brandweer wist het vuur snel te blussen, en heeft een persoon uit de woning gehaald. Over de oorzaak is nog niks bekend.
GOES - Zondagavond 31 mei rond 22.15 uur was brand ontstaan in een flatwoning aan de Appelstraat in Goes. De opgeroepen brandweer wist het vuur snel te blussen, en heeft een persoon uit de woning gehaald. Over de oorzaak is nog niks bekend. (Foto: AS Media)

Brandweer haalt persoon uit woning bij brand aan Appelstraat

  112 Meldingen

GOES - In een woning in een flatgebouw aan de Appelstraat in Goes heeft zondagavond een brand gewoed. De brandweer heeft één persoon uit de woning gehaald.


Rond 22.15 uur is er een brand ontstaan in de flatwoning aan de Appelstraat. De brandweer kwam met spoed ter plaatse en wist het vuur snel te blussen. Er is één persoon uit de woning gehaald. 

Over de oorzaak van de brand is nog niks bekend. 

DIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516714609953&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/beveland&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>