De controle werd op twee locaties in Goes gehouden.
De controle werd op twee locaties in Goes gehouden. (Foto: Facebook Politieteam Oosterscheldebekken)

Politie houdt verkeerscontrole op twee locaties: persoon aangehouden voor DNA afname

  112 Meldingen

GOES - De politie heeft vrijdag op twee plekken in Goes een algemene verkeerscontrole uitgevoerd. Hierbij werden meerdere bekeuringen uitgeschreven en één persoon werd aangehouden. Dat meldt Politieteam Oosterscheldebekken op Facebook. 


Op de Hudsonweg en het Hollandiaplein werd afgelopen vrijdag een algemene verkeerscontrole gehouden. Hierbij werden zes bekeuringen uitgeschreven voor het rijden onder invloed van drugs of alcohol. Een persoon werd aangehouden voor een DNA afname. Eén persoon weigerde een speekseltest te laten afnemen. Drie personen ontvingen een proces-verbaal voor het rijden zonder rijbewijs, twee voor het niet tonen van het rijbewijs en één voor het vasthouden van de mobiele telefoon. Ook werd iemand betrapt op het foutief vervoeren van lachgas. Twee anderen droegen hun autogordel niet. Maar liefst 14 personen ontvingen een bekeuring voor gebreken permanente eisen en gebruikers eisen van het voertuig. 

De controle werd in samenwerking met Inspectie Leefomgeving en Transport Taxi gehouden. Zij hebben opgetreden tegen een verlopen taximeter en het niet inloggen met chauffeurskaart. Daarnaast hebben zij één keer een rijverbod uitgeschreven. 

 NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief