Foto: Politie.nl

Vrouw (32) uit Goes berooft vrouw (51) in scootmobiel van mobiele telefoon

  112 Meldingen

GOES - De politie heeft zaterdagavond een 32-jarige vrouw uit Goes aangehouden. Zij wordt verdacht een 51-jarige vrouw in een scootmobiel beroofd te hebben van haar mobiele telefoon.


Het 51-jarige slachtoffer uit Goes werd rond 21.00 uur aangesproken door vermoedelijk te verdachte die om geld vroeg. Het slachtoffer vertrouwde het niet en reed daarom weg. De vrouw die haar had aangesproken achtervolgde haar echter, waardoor het slachtoffer in de Van Hertumweg tegen een lantaarnpaal reed. Hier ontstond een worsteling om de tas van het slachtoffer. Omstanders schoten te hulp, maar de dader wist alsnog te ontkomen met de mobiele telefoon van de vrouw. 

Met het opgegeven signalement stelde de politie direct een buurtonderzoek in, waarna het spoor leidde naar een flat in de Appelstraat. Mogelijk had ze zich daar verstopt. Door het gebouw grondig te doorlopen, meldde de vrouw die voldeed aan het signalement zich bij de agenten. De 32-jarige vrouw uit Goes is aangehouden en zit vast voor verhoor. De telefoon is niet teruggevonden. 


 NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief
Vacatures

Werken in de logistiek

Brabant en Zeeland

Allround timmerman / keukenmonteur m/v

Koudekerke

Medewerkers voor in de bediening

Middelburg

Chauffeurs leerlingenvervoer

Beveland, Walcheren en Reimerswaal

Werken in de logistiek

Zeeland en West-Brabant