Manda Heddema stopt met Koperen Tuin en vertrekt uit Goes
Foto: Carel Bruring

Manda Heddema stopt met Koperen Tuin en vertrekt uit Goes

GOES - Manda Heddema stopt met boekhandel De Koperen Tuin in Goes. De zaak sluit echter niet de deuren, want Anthoni Fierloos, die al eigenaar is van Paard van Troje in de Lange Vorststraat, neemt de winkel over.


Heddema vertrekt op 1 januari, na dertig jaar actief te zijn geweest in Goes. Ze heeft een boekenzaak in Driebergen overgenomen. “Ik was toe aan een nieuwe uitdaging”, zegt ze. “Ik kan nog één keer een grote stap maken.” In Driebergen woont ze bovendien dichter bij haar kinderen.

Bundelen

Fierloos wil beide boekenzaken behouden. “Door activiteiten te bundelen wordt de positie van de Goese boekhandels alleen maar sterker. Ik wil dat beide winkels hun eigen karakter houden.”

Geruisloos

Heddema en Fierloos werken al een tijdje samen onder de noemer Tuin van Troje. "We willen de overgang geruisloos laten verlopen. Om mijn kindje achter te laten doet uiteraard best veel pijn, maar ik ben blij dat De Koperen Tuin in vertrouwde handen blijft. Ik zal de zaak enorm missen en alle mensen met wie ik werk en voor wie ik werk, mijn klanten."

DIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516714609953&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/beveland&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>