Afbeelding
Foto: Politie.nl

Twee vrouwen zwaar mishandeld door groepje jongeren

Door: Amber Kuijs 112 Meldingen

WOLPHAARTSDIJK - Een 24-jarige vrouw uit Wolphaartsdijk en een 25-jarige vrouw uit Hulst zijn afgelopen nacht in door een groepje jongeren mishandeld in Hulst. Twee van hen zijn aangehouden.

De twee vrouwen spraken afgelopen nacht agenten aan die in de Zoutestraat bezig waren met een verkeerscontrole. Ze vertelden dat ze zojuist mishandeld waren door het groepje jongeren wat hen net was gepasseerd. Toen dat groepje zag dat de vrouwen de politie aanspraken, zetten ze het direct op lopen. Na een korte achtervolging konden er twee verdachten worden aangehouden, een 16-jarige jongen uit Hulst en een 18-jarige man uit Clinge. 

De verdachten bleken in het bezit te zijn van verdovende middelen. De ene had 70 gram hasj bij, bijna 20 gram hennep en dealers attributen bij zich. De andere had bijna 30 gram hasj en een klein beetje hennep bij zich. De drugs zijn in beslag genomen. 

Mishandeling
De twee vrouwen hebben aangifte gedaan van zware mishandeling. Ze zouden samen met een vriend op straat hebben gelopen toen deze vriend plotseling werd aangevallen door een groep jongeren. De vrouwen zouden de twee partijen hebben geprobeerd te scheiden. Daarna zijn ze zelf aangevallen. 

De politie stelt een onderzoek in naar de openlijke geweldpleging. De twee verdachten hebben de nacht in de cel doorgebracht. Ze worden vandaag gehoord. 



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief