Foto: Eugène de Kok

Goes stopt met haar nieuwjaarsreceptie

GOES - De gemeente Goes stopt met haar nieuwjaarsreceptie. “De inwoners die je daar wil zien komen niet”, zegt burgemeester Margo Mulder.


Volgens haar is de receptie, die dit jaar in het stadhuis op de Grote Markt werd gehouden, meer een netwerkbijeenkomst geworden. “Daar hebben we ook momenten als een Contacta voor.” De keuze is niet gemaakt omdat Goes geld wil bezuinigen, maar op inhoudelijke gronden.

Panel

Goes heeft het burgerpanel, een groep inwoners waaraan de gemeente bepaalde ideeën voorlegt, gevraagd hoe zij erover denken. Ruim honderd mensen hebben gereageerd. Twee derde daarvan zei het nut van de nieuwjaarsreceptie niet in te zien. Het college van burgemeester en wethouders maakt wel een nieuwjaarsboodschap voor alle inwoners. De gemeente Borsele heeft de nieuwjaarsreceptie jaren geleden al geschrapt. 

 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516714609953&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/beveland&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>

Vacatures

Medewerker tuinaanleg

Yerseke

Montage monteur

Middelburg

Audicien m/v

Halsteren

Bezorgers

Middelburg

Bezorgers

Vlissingen

DIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief