Twee Frizzz-feesten tijdens carnaval in Zak van Zuid-Beveland
Foto: Coby Weijers

Twee Frizzz-feesten tijdens carnaval in Zak van Zuid-Beveland

‘s-HEERENHOEK - Voor en tijdens carnaval zijn er in de gemeente Borsele twee Frizzz-feesten.


De organisatie is in handen van Soostour, de Jongerenraad Borsele en de carnavalsverenigingen in Kwadendamme, Lewedorp en ‘s-Heerenhoek. Op vrijdagavond 14 februari is er een pré-carnaval Frizzz-feest in de Jeugdhoeve in ‘s-Heerenhoek. De dj’s The Jukebok, Lucky Luc en DNN zorgen voor de muziek. De drie Raden van Elf zijn aanwezig.

Het feestje begint om 20.00 uur en duurt tot 23.30 uur.

's Lands Welvaren

Op vrijdag 21 februari is er een Frizzz-feest in Kwadendamme. Soostour werkt dan samen met ‘s Lands Welvaren. Hier zijn jongeren vanaf twaalf jaar welkom. Dit feest duurt van 21.00 uur tot 1.00 uur.

Frizzz-feesten zijn bedoeld voor jongeren van twaalf tot achttien jaar. Op de avonden wordt geen alcohol geschonken. “We willen laten zien dat je ook een leuk feestje kunt hebben zonder alcohol of energydrinks”, zeggen de organisatoren. Meer informatie is te vinden op de website www.soostour.nl. 

DIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516714609953&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/beveland&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>