De (h)eerlijke artikelen kunt u kopen in pakketten.
De (h)eerlijke artikelen kunt u kopen in pakketten.

'Wij kiezen voor lokaal en lokaal kiest voor Boerderijwinkel Buijsrogge'

Bedrijvig Nieuws

GOES - "Wij zijn trots op al onze lokale leveranciers. We vertellen daarom graag het verhaal achter de producten en stellen een aantal van hen hier aan je voor.

Wij hechten veel waarde aan een goede samenwerking. En dat is wederzijds. Peter Keim van Belle Knoppe zegt over ons: 'Lokale producten zo dicht mogelijk bij de bron verkrijgen is voor hen de sleutel. Vervolgens betrekken ze ons als Zeeuwse leverancier nauw bij hun ideeën en activiteiten. Dit geeft vertrouwen, waardoor mooie initiatieven en producten ontstaan.'
De (h)eerlijke artikelen verkopen we niet alleen los in de winkel, we verwerken ze ook in pakketten. Zo delen wij op dit moment via sociale media onze ideeën voor Moederdag.

Ieder jaar is het een feest om mee te denken met bedrijven hoe ze tijdens de feestdagen hun werknemers kunnen bedanken voor hun inzet. Ondernemers, personeelsverenigingen, zorginstellingen of scholen die de lokale producenten een warm hart toedragen, kiezen uiteraard voor een echt Zeeuws pakket. Niet alleen in december, maar ook nu, in deze bijzondere tijd, waarbij collega's op afstand van elkaar aan het werk zijn. Neem contact met ons op. Wij denken graag met je mee."

Boerderijwinkel Buijsrogge

's-Gravenpolderseweg 116A, 4462 RA Goes, 06 57857548
boerderijwinkelbuijsrogge@gmail.com

Openingstijden:
di t/m do 13:00 – 17:30 uur
vr 9:30 – 17:30 uur
za 9:30 – 16:00 uur
zo en ma gesloten



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief