Foto: Jeroen van Eijndhoven / Beeld Werkt

Revant begint weer met reguliere revalidatiezorg

GOES - Revant in Goes start de reguliere revalidatiezorg weer op.


De afgelopen weken stond in het centrum aan de 's-Gravenpolderseweg alles in het teken van de revalidatie van coronapatiënten. 

Rondom de centra zijn maatregelen getroffen in het kader van de anderhalvemetersamenleving. Er zijn looproutes gemaakt en passeerstroken aangelegd. 

Achteruitgang

Mensen die binnenkomen, wordt een aantal vragen over de gezondheid gesteld. “Het is van belang dat we de reguliere revalidatiezorg weer opstarten, zodat onze revalidanten snel de zorg ontvangen die zij zo hard nodig hebben”, zegt revalidatiearts Luikje van der Dussen. “Het stopzetten van revalidatiebehandelingen brengt voor hen dagelijks ongemak met zich mee en in andere gevallen zelfs achteruitgang van de gezondheid."

Therapie

Een aantal behandelingen blijft voorlopig op afstand plaatsvinden. De afgelopen weken is dat bijvoorbeeld gedaan op Reigerbos in Goes, een centrum voor kinderrevalidatie. Muziektherapie en logopedie vonden plaats via videoconsulten. 

DIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516714609953&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/beveland&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
 

Vacatures

Interieur Vakman

Goes, Bergen op Zoom, Kruiningen

Allround timmerlieden

Tholen

Productiemedewerker

Tholen

Teamleider verpakking

Steenbergen