parkeren1
parkeren1 (Foto: )

Vergunninghouders Piet Heinkavel verhuizen naar M.A. de Ruyterlaan

GOES - Vergunninghouders die nu op de Piet Heinkavel in Goes parkeren, moeten hun auto vanaf 1 juni in de M.A. de Ruyterlaan zetten. 


Het betaald parkeren verdwijnt daar dan. Het gaat om mensen met een vergunning zuid. Automobilisten die een vergunning hebben voor het centrum mogen nu ook nog op de Piet Heinkavel staan. Zij kunnen straks uitwijken naar bijvoorbeeld het Hollandiaplein of Edisonstraat. “Zij hebben mogelijkheden genoeg”, zegt wethouder Cees Pille. 

Molenplein

Op het parkeerterrein aan de Piet Heinstraat wordt een appartementencomplex gebouwd. Daarmee verdwijnen de 120 parkeerplaatsen, die ooit zijn aangelegd toen parkeergarage Centrum in aanbouw was. “Betaald parkeerplaatsen zijn er genoeg in Goes”, zegt Pille. “We weten dat er van de parkeergarage en het Molenplein relatief weinig gebruik wordt gemaakt. We willen proberen bezoekers daar naartoe te leiden. 

DIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516714609953&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/beveland&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
 

Vacatures

Allround timmerlieden

Tholen

Interieur Vakman

Goes, Bergen op Zoom, Kruiningen

Teamleider verpakking

Steenbergen

Productiemedewerker

Tholen