Een ferme kus op afstand namens alle leden door Corry Franse.
Een ferme kus op afstand namens alle leden door Corry Franse. Foto: Angelique Boonman

Een kus op afstand

Sport en vereniging

GOES - Met een 'kus op afstand' hebben het bestuur en de leden van toneelvereniging Heer Hendrik, tijdens de algemene ledenvergadering, afgelopen donderdag, hun diepe waardering geuit aan Eddie de Dreu, die al vijftig jaar lid is van de vereniging. 

Vanaf zijn zeventiende is Eddie een trouw en veelzijdig persoon binnen deze club. Niet alleen als toneelspeler maar ook als regisseur van diverse stukken heeft hij naam en faam gemaakt in de amateurtoneelwereld.

Ook binnen het bestuur heeft hij zijn sporen dik verdiend, soms als interim voorzitter maar vooral als een penningmeester, die zijn zaakjes goed voor elkaar heeft.

Het kostte de aanwezige leden geen enkele moeite om Eddie zoveel lof toe te juichen, uiteraard dit alles op gepaste afstand.

Naast een gouden speld en een oorkonde van het NCA had de feestcommissie een "lintje" voor hem in petto en een aantal passende cadeaus.

Toneelvereniging Heer Hendrik is een vereniging die vooral het sociale aspect graag combineert met een streven naar kwalitatief goed toneelspel en soms het lef heeft om qua stukkeuze "out of the box" te denken.

Nieuwe leden

De wens van de vereniging is, dat de ledenlijst aangevuld wordt met nieuwe leden.

Alle leeftijden en mannen en vrouwen zijn welkom.

Voor informatie kan contact worden gezocht via contact@toneelverenigingheerhendrik.nl of de voorzitter Riet van der Weijden tel. 0113 213625.



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief