Dit weekend geen treinen tussen Goes en Roosendaal
Foto:

Dit weekend geen treinen tussen Goes en Roosendaal

GOES - Prorail gaat dit weekend aan de slag met de vernieuwing van het perron in Bergen op Zoom. Het straatwerk wordt vernieuwd en het perron krijgt nieuw meubilair. "Door deze en andere werkzaamheden rijden er tussen Goes en Roosendaal geen treinen, maar bussen", aldus Prorail.


In april is een deel van het straatwerk vernieuwd. "De klus wordt nu afgemaakt. Daarna richten we het perron opnieuw in. We maken het overzichtelijker en zorgen voor vrije looproutes zodat iedereen straks meer ruimte en overzicht heeft bij het in- en uitstappen." 

Onderhoud

Naast de werkzaamheden in Bergen op Zoom, pleegt aannemer Strukton op diverse locaties groot onderhoud. 

Het gaat onder meer om onderhoud aan overwegen, het inspecteren en vervangen van kabels en vernieuwing van enkele spoorstaven. "Zo houden we het spoor in een goede conditie en kunnen de treinen er veilig gebruik van blijven maken." 

Advies

Op zaterdag 19 en zondag 20 september is er tussen Goes en Roosendaal geen treinverkeer mogelijk. NS zet bussen in. De vervoerder adviseert reizigers voor vertrek een reisplanner te raadplegen.

DIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516714609953&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/beveland&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>